Liity mukaan!

Toiminta pähkinänkuoressaOsuuspuutarhan hallitus ja joukko kiinnostuneita kokoontuivat Livonsaaressa 22.2., suunnitellen tämän vuoden toimintaa. Tämän vuoden satomaksun suuruudeksi päätimme 250 euroa. Pyrimme pidentämään kautta viikolla tai parilla, joten hinta laatikkoa kohden pysyy viime vuoden tasolla.

Uusina vaihtoehtoina satolaatikoissa on tänä vuonna ”Mini”, jolloin laatikko jaetaan vain joka toinen viikko, sekä ”Loma”, jonka jakelu aloitetaan vasta elokuun alussa. Niinikään pyynnöstä tänä vuonna mukana on osamaksu-mahdollisuus. Liity mukaan täällä.

Puutarhurinamme jatkaa viime vuoden malliin Tuukka Häkkinen, ja hallitukseen saimme mukavasti uusia jäseniä. Hallituksessa mukana ovat tänä vuonna Irina Saari, Kirsti Martikainen, Marika Viitanen, Joel Rosenberg, Stina Akkola, Salla Tiitto ja puheenjohtajana Simo Annala. Ville Korpelainen jatkaa hallituksen ulkopuolisena sihteerinä.

Tavoitteenamme tänä vuonna on 120 taloutta jäsenenä. Sillä jäsenmäärällä budjettimme tulopuolelle saadaan 30 000 €. Tuosta summasta noin 4 000 € menee siemeniin ja tarvikkeisiin, 3 200 € konetöihin ja kuljetukseen, 15 000 € palkkoihin ja 1 200 € kirjanpitoon ja hallintoon. Viivan alle jää vielä muutama tonni ylimääräisiä ja yllättäviä kuluja varten.

Jakopisteet toteutetaan entiseen tapaan jäsenten kotona tai liiketiloissa. Jakopäivä on torstai, ja laatikot olisi noudettava jakopisteestä klo 15-18 välisenä aikana. Viime vuonna jakopisteitä oli yhteensä kahdeksan: Livonsaaressa, Askaisissa, Raisiossa ja viisi Turussa. Pyrimme saamaan kuhunkin jakopisteeseen vähintään kymmenen laatikkoa.

Liity mukaan täällä.

Jos jokin asia mietityttää, kysy! Sähköposti on paras tapa tavoitella:
livonsaaren.osuuspuutarha ät gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s