Osuuspuutarhuri esittäytyy

Kuva

 

Olen Tuukka Häkkinen ja kannan päävastuun osuuspuutarhan viljelystä tänä vuonna. Valmistuin puutarhuriksi vuosituhannen vaihteessa ja olen sen jälkeen työskennellyt monipuolisesti erilaisissa puutarha-alan töissä manner-Suomessa, Ahvenanmaalla, Norjassa ja Saksassa. Viime vuodet olen työskennellyt olosuhteiden pakosta rakennusalalla, mutta nyt pääsen taas tekemään työkseni sitä, mitä osaan parhaiten ja mikä on myös intohimoni eli hoitamaan monipuolista vihannesviljelmää.

 

Osuuspuutarhurin työssä koen olevani palveluammatissa ja tärkein tavoitteeni on pitää satomaksun maksaneet osuuskunnan jäsenet tyytyväisinä hyvälaatuisella, monipuolisella ja runsaalla sadolla. Yksi Osuuspuutarhan toiminnan keskeisiä lähtökohtia on lyhyt tuotantoketju, mikä tarkoittaa parhaimmillaan myös toimivaa vuorovaikutusta vihannesten viljelijöiden ja niiden käyttäjien välillä. Kysymyksiä ja ehdotuksia voi esittää ja palautetta antaa sähköpostitse (osuuspuutarhuri ät gmail.com), puhelimitse (040 462 5024), Osuuspuutarhan Facebook-sivuilla tai paikan päällä. Olisi hienoa, jos jokainen osuuskunnan jäsen voisi käydä ainakin kerran kasvukauden aikana katsomassa, missä hänen vihanneksensa kasvavat (tuleva vihanneslohko näkyy kuvassa), miten niitä hoidetaan ja ketkä niitä viljelevät. Tervetuloa Livonsaarelle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s