Tervetuloa jäseksi

Kiitos kaikille viimeisimpiin infotilaisuuksiin osallistuneille. On mukavaa, että yhteisöviljely kiinnostaa vuosi vuoden jälkeen!

Osuuspuutarhan, eli osuuskunnan jäseneksi voi liittyä läpi vuoden. Tämä ei vielä edellytä satomaksun maksamista. Lisäksi niin uudet kuin vanhat jäsenet voivat liittyä satokaudelle 2014 vielä tämän kuun ajan, eli huhtikuun viimeiseen päivään asti. Takaraja tarvittiin, sillä siinä vaiheessa, kun kylvöt lähtevät kuun vaihteessa todenteolla vauhtiin, on hyvä tietää, miten paljon kutakin lajia ja lajiketta kylvetään.

Suora linkki liittymissivulle löytyy tästä: liity jäseneksi.

PS. Helsingissä toimivat Oman pellon sivuilta löytyy muita Suomessa toimivia kumppanuusmaatalous-, tai toiselta nimeltään yhteisöviljelyprojekteja: http://ruokaosuuskunta.fi/csa-suomi/ Tämän helsinkiläisen, ensimmäisen suomalaisen CSA-puutarhan jälkeen uusia toimijoita on tullut vuosittain yksi-kaksi-kolme lisää. Ans kattoo, mihin päin Suomea uutta toimintaa syntyy tänä vuonna…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s