Talkookuulumisia

Perjantain ja lauantain välisenä yönä satoi hieman, ja lauantaiaamuna hieman lisää. Sade teki pellolle hyvää pitkän kuivan jälkeen. Onneksi talkooväki kuitenkin säästyi sateelta, ja saimme istutettua peltoon purjoa, selleriä, punakaalia, parsakaalia, kukkakaalia ja valtavan määrän sipuleita. Kaalit peittelimme päivän päätteeksi harsolla, jotta kaalikoit eivät pääsisi niihin käsiksi. Harso vaihdetaan hyönteisverkkoon, kunhan taimet kasvavat varreltaan tukevammaksi.

Koulun kevätjuhlaviikonlopusta huolimatta paikalle pääsi kaikkiaan kymmenkunta talkoolaista. Päivä oli mukava, ja saimme maahan kaikki ne kasvit, jotka tällä erää pitikin saada. Kiitos talkoolaisille!

Vielä on paljon tilaa kasveille!

Vielä on paljon tilaa kasveille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s