Puutarhurin kesäterveiset

Haluamme kiittää kaikkia viime sunnuntain kitkentätalkoisiin osallistuneita, kiitos ahkerien talkoolaisten, porkkanat, punajuuret ja palsternakat saatiin kitkettyä ja harvennettua ja rivivälit harattua, pellot näyttävät nyt tosi hyviltä!

Kyssäkaali

Helteiset säät ja säännölliset sateet ovat saaneet osuuspuutarhan vihannekset hyvään kasvuun. Kaalit ovat varttuneet jo hyvin kookkaiksi harsojen suojassa ja ensimmäisiä nauriita odotellaan korjattavaksi loppukuusta. Kesäkurpitsoissa on myös jo paljon hedelmän alkuja. Uusia kylvöjä on tehty salaateista, retiisistä ja rucolasta.

Roope

Näillä näkymin ensimmäinen vihanneslaatikko avomaalta saadaan toimitettua heinäkuun lopulla tai heinä-elokuun vaihteessa. Juha pitää tässä vaiheessa vähän lomia ja häntä tuuraamaan on palkattu puutarhuriopiskelija Roope Ruostela.

Tulemme todennäköisesti järjestämään vielä ainakin yhdet kitkentätalkoot heinäkuun aikana, mutta sitä odotellessa, nauttikaa kesän lämmöstä!

Terkut Osuuspuutarhan pelloilta, puutarhuri Juha

Parsakaali

Punajuuririvi

Porkkanarivi

Mainokset

One thought on “Puutarhurin kesäterveiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s