Kitkentätalkoot sunnuntaina 1.7.

Osuuspuutarhan pellolla Livonsaaressa järjestetään kitkentätalkoot sunnuntaina 1.7 alkaen klo 10. Mukaan omat työhanskat, saappaat ja runsaasti kitkemisintoa!

Runsaat sateet ja lämpimät ilmat ovat saaneet yhdessä tehdyt istutukset hyvään kasvuun. Samaten rikkakasvit ovat lähteneet kovaan kasvuun. Nyt olisivat monet käsiparit tarpeen, jotta saataisiin kylvöpenkit kitkettyä ajoissa ja rivivälit harattua vapaaksi rikkaruohoista. Samalla voidaan yhdessä tarkkailla miten viime talkoissa istutetut kasvit ovat lähteneet kasvuun ja mitä kaikkea jännää pelloilta tulee pöytiinne ilmaantumaan kesän ja syksyn mittaan. Olette lämpimästi tervetulleita!

Perille löydät, kun ajat Pohjanpääntietä Hirsitikan veistämölle asti, jonne voit jättää auton parkkiin. Jatka hirsiveistämöltä noin 200 metriä Pohjanpääntietä eteenpäin, ja peltomme on tien oikealla puolella. Tässä karttalinkki: http://goo.gl/maps/YdG6

Ilmoitathan tulostasi sähköpostilla Juhalle (juha.ujula ät gmail.com), jotta tiedämme varata sopivan määrän ruokaa talkoolaisille.

Tervetuloa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s