Pellon kuivumista odotellessa

Talkoissa kylvetyt ja koulitut taimet kasvavat Marikalla kovaa kyytiä. Talkoiden jälkeenkin on kaikenlaista kylvetty, lähinnä Marikan toimesta ja pian alamme kylvää avomaalle taimikasvatettavia vihanneksia.

Toukokuun puolivälin tienoilla aloittaa työnsä tuleva puutarhurimme, hortonomi Juha Ujula. Heinäkuussa Juha on pätkän verran poissa, jolloin Juhan tilalla puutarhuroinnista vastaa Tuorlan puutarhuriopiskelija Roope Ruostela. Simolla ja osuuspuutarhan hallituksella on työn alla mm. jakeluverkoston järjestelyt.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s