Ekat isot talkoot pidetty

Osuuskunnan ensimmäiset isot talkoot pidettiin lauantaina 14.4. Marikan ja Markon Puutarha Auringolla Askaisissa. Paikalla oli porukkaa juuri sopivasti, parikymmentä aikuista, kymmenkunta lasta ja kolme koiraa. Joukolla täytimme ruukkuja ja taimikasvatuskennoja kylvömullalla. Sen jälkeen kylvettiin siemenet: Meksikonrakuunaa, timjamia, kreikanmeiramia, kiinalaista ruohosipulia ja salviaa. Samalla koulittiin basilika ja ruusukaali.

Ruukkuja tuli toista tuhatta ja kennot päälle.

Talkoolaisia työn äärellä

Kasvatushommat jäävät nyt pääasiassa Marikan harteille. Hän hoivaa, kastelee ja lannoittaa, kunnes koittaa kesäkuun puoliväli. Silloin tämä osa sadosta alkaa valmistua, ja osuuskunnan jäsenet pääsevät nauttimaan antimista.

Suuret kiitokset reippaalle talkooväelle, erityisesti Eliakselle (11 v.) ja Ukolle (8 v.), jotka täyttivät ruukkuja siihen tahtiin, että aikuiset eivät perässä meinanneet pysyä! Niin ja vielä kiitokset Minnalle mahtavasta bostonkakusta ja Markolle hernekeitosta!

Sormet multaan

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s