Jäseneksi voi nyt liittyä!

Olemme tänään päättäneet, että osuuspuutarhan satomaksun suuruus on joko 150 € tai 300 €, riippuen siitä miten paljon tuotteita käyttöönsä haluaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että satokauden aikana jäsenenä saat viikoittain haluamasi laatikollisen puutarhan antimia valitsemasi satomaksun edestä. Ajankohdasta riippuen laatikossa voi olla eri kasviksia, ja sadon ollessa runsaimmillaan, kokoamme joitain eri vaihtoehtoja joista valita. Tavoitteenamme on tarjota tuotteet luomukasvisten yleiseen tukkumyyntihintaan, eli mahdollisimman edullisesti.

Olemme suunnitelleet kasvatettavaksi seuraavia kasveja: kesäkurpitsaa, maissia, pensaspapuja, purjoa, palsternakkaa, juuriselleriä, varsiselleriä, maa-artisokkaa, erilaisia salaatteja, persiljaa, avomaankurkkua, ryvässipulia, parsakaalia, kukkakaalia, lanttua ja naurista. Lisäksi voimme toimittaa muiden tuottajien kasvattamina valkosipulia, perunaa, porkkanaa ja keräkaalia.

Tuotteiden toimitustapa on toistaiseksi auki. Olemme lisänneet liittymislomakkeeseen kohdan, jossa kysytään halukkuutta osallistua tuotteiden jakoavuksi. Tämän kysymyksen tarkoituksena on kartoittaa olisiko mahdollista muodostaa paikallisia jakopiirejä niin, että toimittaisimme kunkin alueen kasvikset yhteen paikkaan, josta alueen jäsenet voisivat ne noutaa sovittuna ajankohtana. Jos sinulla on tähän käyttöön sopiva tila, ja haluat toimia osuuspuutarhan apuna, klikkaa ruksi lomakkeeseen!

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen.

Jos haluat kuulla lisää osuuspuutarhan suunnitelmista, tule tiedotustilaisuuteen Koroisten LUMO-keskukseen, Koroistentie 2, 20380 Turku, torstaina 8.3. klo 18.

Mainokset

One thought on “Jäseneksi voi nyt liittyä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s